Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Benefiční dobový ples podruhé

Publikováno: 08.02.2014

I letos Vás Sbor paní a dívek spolu s Veterán klubem Litomyšl zvou na Benefiční dobový ples, který se koná v sobotu 8. března v 19 hodin ve Smetanově domě.

Stejně jako v loni zahrají orchestry ze ZUŠ Litomyšl: Bigband pod vedením Libora Kazdy, Dechový orchestr pod vedením Jana Kratochvíla a kapela Status Quo revival. Repertoár doplní nově vzniklá litomyšlská kapela Reflex. Program bude opět bohatý, můžete se těšit na kabaretní vystoupení, předtančení, půlnoční překvapení, bohatou tombolu aj. Pozvání na ples přijal pan Alfred Strejček, který Vám celý večer ještě více zpříjemní.

Výzdobu sálu i sladké pohoštění opět připraví Sbor paní a dívek. Výstavu z historie Litomyšle, prohlídku historických vozidel a mnohé další zajímavosti nabídne Veterán klub. Občerstvení Vám nabídne obsluha několika barů a o dobrou večeři se postará personál restaurace Karlov.

Budeme rádi, když stejně jako v loni oprášíte šatníky a vystrojíte se do let 30. 70. minulého století. Zakoupením vstupenky za 180,- Kč do Velkého sálu, 150,- Kč do Malého sálu a 120,- na galerii podpoříte dobrou věc. Výtěžek z tohoto plesu bude věnován na zakoupení pomůcek Speciální škole Litomyšl a neziskové organizaci Ruka pro život o.p.s.

Neváhejte, pozvěte své přátele, přijďte se pobavit a přitom udělat něco dobrého pro své spoluobčany.

Vstupenky budou v prodeji v IC Litomyšl a v restauraci Karlov, zbylé potom na místě v den konání.

Za Sbor paní a dívek a Veterán klub Litomyšl Vás srdečně zvou

Jindřiška Kubíčková a Vojtěch Vomočil

Plakát ke stažení v PDF (710kB)

< Zpět