Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Spuštění přihlášek na Lázně ducha

Publikováno: 29.03.2017

Otevření lázeňské sezóny 2017 proběhne 29. dubna v Litomyšli. S tím je spojena i výstava Historických vozidel a tradiční divácká soutěž elegance O pohár starosty města Litomyšle. Registrace již běží !

Letošní divácká soutěž elegance historických vozidel je součástí 3. ročníku Poháru Federace 2017 (Jezdci se mohou do Poháru Federace přihlásit prostřednictvím stránek www.fkhv.cz). Při registraci dbejte prosím i na zakliknutí políčka týkajícího se registrace v Akademii českého veteránismu. Kvůli tomu jsme také zpřísnili podmínku účasti v soutěži a omezili jsme rok výroby soutěžních vozidel na hranici 1950 včetně. Mladší vozidla se budou moci plně zúčastnit výstavy vozidel a spanilé jízdy s ostatními, registrujte je prosím také.

 

REGISTRACE VOZIDEL BYLA UKONČENA

 

Prosíme registrované účastníky i ostatní majitele historických vozidel, aby přijížděli na Šantovo náměstí v Litomyšli směrem ze Šmilovského ulice (viz. mapka), kde budou dále nasměrováni našimi členy. Po zaparkování vozu nechť se každý řidič dostaví k registračnímu stánku, kde si ho děvčata zapíší a předjí mu stravenky a další dokumenty. Čas příjezdu je možný od 8 hodin, nejpozději však do 10 hodin.

 

Propozice k výstavě historických vozidel jsou zde.

 

Děkujeme za Váš zájem o naši výstavu HV se soutěží elegance.

 

Veterán klub Litomyšl.

 

< Zpět