Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Pátý benefiční dobový ples se blíží

Publikováno: 29.01.2017

Veterán klub Litomyšl a Sbor paní a dívek srdečně zvou na již pátý Benefiční dobový ples, který se koná v novém termínu v pátek 24. března v 19 hodin ve Smetanově domě

K tanci tradičně zahrají orchestr Bigband ze ZUŠ Litomyšl a kapela Reflex. Program bude opět bohatý. V první části plesu bude předtančení, Retro módní přehlídku s programem a překvapením nám předvedou Svratecké Valkýry, Sbor paní a dívek zazpívá k tanci i poslechu, nebude chybět ani půlnoční překvapení. Celým večerem Vás bude provázet Karel Telecký. Těšit se můžete na bohatou tombolu, kde první cenou bude opět motocykl.

Výzdobu sálu i sladké pohoštění opět připraví Sbor paní a dívek. Retro výstavu a mnohé zajímavosti nachystá Veterán klub. Občerstvení Vám nabídne obsluha několika barů a o dobrou večeři se postará personál restaurace Karlov.

Budeme rádi, když stejně jako v loni oprášíte šatníky a dorazíte v dobových oděvech. Zakoupením vstupenky za 200,- Kč do Velkého sálu, 160,- Kč do Malého sálu a 140,- na galerii podpoříte dobrou věc. Výtěžek z tohoto plesu bude věnován organizaci Ruka pro život o.p.s. na zakoupení výškově a úhlově nastavitelného stolu pro uživatele na vozíku a s pohybovým postižením, který pomůže při terapeutických a pracovních činnostech a dále ke koupi zátěžové přikrývky. Ta je určena pro uživatele s poruchou autistického spektra, poruchami pozornosti, epilepsií, DMO nebo Downovým syndromem.

Neváhejte, pozvěte své přátele, přijďte se pobavit a přitom udělat něco dobrého pro své spoluobčany.

Vstupenky budou v prodeji v IC Litomyšl, zbylé potom na místě v den konání. Rezervace bude probíhat na internetových stránkách Veterán klubu Litomyšl.


Za sbor Paní a dívek a Veterán klub Litomyšl Vás srdečně zvou

Jindřiška Kubíčková a Vojtěch Vomočil

< Zpět