Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Výtežek Benefičního dobového plesu

Publikováno: 22.03.2016

V úterý 22. března předali zástupci pořádajíchc spolků výtěžek z Benefičního dobového plesu paní Bc. Věře Dvořákové, ředitelce Farní charity v Litomyšli

Čtvrtý Benefiční dobový ples je za námi a milou povinností organizačního týmu je předání výtěžku plesu. Letošní ples přinesl prostřednictvím milých hostů, kteří si zakoupili vstupenky i tombolu, krásných 40300,-Kč. Tuto částku předali zástupci obou pořádájících spolků, Vojtěch Vomočil z Veterán klubu a Jindřiška Kubíčková ze Sboru paní a dívek, v uterý 22. března 2016 paní ředitelce Farní charity v Litomyšli Věře Dvořákové. Paní ředitelka byla velice potěšena nejen z vysoké vytěžené částky, ale i z plesu samotného, který si velmi užila. Částka výjde k zakoupení jednoho a částečně i druhého polohovacího lůžka. Jsme rádi, že peníze takto poslouží dobré věci a budeme se těšit na další spolupráci při pořádání některého z dalších ročníků Benefičního dobového plesu.

Velké poděkování patří našim hostům, kteří na ples přišli a zakoupili vstupenku i tombolu, ale také všem organizátorům, učinkujícím a pomocníkům, bez kterých by se ples nemohl uskutečnit. Největší dík však náleží dárcům krásných cen do tomboly, kteří byli ochotni věnovat část svého majetku, aby přispěli dobré věci. Děkujeme.

                                                                                                                       Veterán klub Litomyšl

< Zpět