Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Zahájení páté lázeňské sezóny s historickými vozidly

Publikováno: 21.03.2016

Výstava historických vozidel s tradiční diváckou soutěží elegance "O pohár starosty města Litomyšle" bude už 30. dubna 2016

Veterán klub Litomyšl srdečně zve všechny majitele historických vozidel vyrobených do roku 1960 na čtvrtý ročník otevírání Litomyšlské lázeňské sezóny. Při této příležitosti se uskuteční divácká soutěž o nejhezčí automobil a motocykl.

Prosíme účastníky výstavy auto-moto, aby přijeli pokud možno  v dobovém oblečení ve stylu 20. - 30. let. na Šantovo náměstí v Litomyšli. Společně na lázeňské kolonádě vytvoříme prvorepublikovou atmosféru, do které patří  i Vaše vozidla. Výstava se uskuteční mezi 10:00 - 17:00. Ve 13:40 bude hromadný průjezd vozidel lázeňskou kolonádou. V 15 hodin budou vyhlášeny výsledky divácké soutěže elegance auto-moto „O pohár starosty města Litomyšle 2016“. První tři vozidla v kategoriích automobil i motocykl obdrží pohár. Pokud máte zájem se soutěže elegance zúčastnit, zaregistrujte se na našem webu. Pro účast jen ve výstavě není registrace předem nutná, pouze se při příjezdu zapíšete v našem stánku.

Informační letáček je k dispozici zde.

Článek a několik fotek z loňského ročníku naleznete zde.

Více informací o celém zahájení naleznete na stránkách Lázní ducha v Litomyšli.

 

Těší se

Veterán klub Litomyšl.

< Zpět