Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Přijďte na čtvrtý Benefiční dobový ples

Publikováno: 22.01.2016

Veterán klub Litomyšl a Sbor paní a dívek drží tradici a i letos zvou na Benefiční dobový ples, který se koná v sobotu 12. března v 19 hodin ve Smetanově domě. K tanci zahrají orchestr Bigband ze ZUŠ Litomyšl a kapela Reflex. Bohatý program nabízí předtančení, půlnoční překvapení, bohatou tombolu, kde první cenou bude opět motocykl.

Výzdobu sálu i sladké pohoštění opět připraví Sbor paní a dívek. Výstavu zajímavých vozidel z dob minulého režimu a mnohé další zajímavosti nachystá Veterán klub. Občerstvení Vám nabídne obsluha několika barů a o dobrou večeři se postará personál restaurace Karlov.

Budeme rádi, když stejně jako vždy tradičně oprášíte své šatníky a vystrojíte se do let 30. - 70. minulého století. Zakoupením vstupenky za 220,- Kč do Velkého sálu, 180,- Kč do Malého sálu a 150,- ke stání podpoříte dobrou věc. Výtěžek z tohoto plesu bude věnován na zakoupení polohovacích lůžek pro půjčovnu kompenzačních pomůcek Farní charity v Litomyšli.

Neváhejte, pozvěte své přátele, přijďte se pobavit a přitom udělat něco dobrého pro své spoluobčany.

Vstupenky budou v prodeji v IC Litomyšl, zbylé potom na místě v den konání. Za Sbor paní a dívek a Veterán klub Litomyšl Vás srdečně zvou

Pro stažení obrázku plakátu klikněte ZDE.

Jindřiška Kubíčková a Vojtěch Vomočil

< Zpět