Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Registrace účastníků na Vzpomínkovou jízdu 2022

Publikováno: 14.03.2022

Registrace na Vzpomínkovou jízdu na Elišku a Čeňka Junkovy 2022 je Ukončena.

Vážení přátelé, příznivci manželů Junkových, motorismu i historie,

po kovidovém šílenství bychom Vás opět rádi pozvali k nám do Litomyšle. Již po páté si připomeneme odkaz manželů Elišky a Čeňka Junkových. Letos jsme pro Vás opět naplánovali večerní jízdu městem, která proběhne v pátek, sobotní spanilou jízdu po krásách našeho kraje a velkolepý Galavečer připravený k půljubilejnímu ročníku a k oslavě 10 letům našeho klubu.

Velmi očekávaný start registrace na letošní Vzpomínkovou jízdu je tu. Máme opět dva oddělené formuláře. Jedním se zaregistrujete na akci samotnou, druhým si zvolíte ubytování. Stejně jako v roce 2020 od Vás chceme fotografie Vašich krásných strojů, které zveřejníme ve společné listině. Myslete prosím na to, že budeme upřednostňovat historické stroje vyrobené do roku 1948. Přihláška Vás s mladším strojem nepustí. Pokud k nám chcete přivézt mladší stroj, napište nám raději co nejdříve.

Ubytování je zajištěné stejně jako posledně v nové budově Domova mládeže Střední zahradnické a technické školy a též i v Domově mládeže Střední pedagogické školy, rovněž je zamluvené i ubytování v prostorách zámeckých budov a náročnější účastníci si mohou zvolit bydlení i ve vybraných penzionech a hotelích. Ti nejnáročnější si musí zajistit ubytování sami, můžete využít odkazů na doporučené ubytování

 

Přejeme úspěšné přihlášení.

 

Pořadatelé Vzpomínkové jízdy 2022

 


Registrace účastníků i rezervace ubytování je zde.

 

 

Letáček si můžete stáhnout v PDF zde.

 



 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Hrom do cesty!


 

 

< Zpět