Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Předání výtěžku 7. Benefičního dobového plesu

Publikováno: 01.09.2020

Benefiční dobový ples letos pomohl naposledy

Začátkem března proběhl jako poslední ples sezóny tradiční Benefiční dobový ples. Zavedená opatření vlády se plesu naštěstí těsně vyhnula, i tak ale nástup koronaviru zásadně ovlivnil účast hostů. Předpokládáný finanční výnos, který měl sloužit k zakoupení lineárního dávkovče pro domáci hospic Bílá holubice byl velmi mizivý, několik málo stokorun. Členové Veterán klubu Litomyšl a členky Sboru paní a dívek Litomyšl však chtěli dostát slibu a proto se rozhodli složit částku z členských příspěvků a také z dobrovolných darů svých členů. Tyto peníze ve výši 35.000,-Kč společně předali v létě po ústupu koronaviru. Vzhledem k malé účasti hostů i na plese minulém se oba spolky rozhodly další plesy společně nepořádat. Třeba jednou zase přijde čas se k této tradici plesu vrátit.

Za VKL

Vojtěch Vomočil


Členky Sboru paní a dívek v Litomyšli ještě navíc vybraly mezi sebou částku 10.100,-Kč, které
budou použity na provoz domácího hospicu v Dolním Újezdu.

za SPD

Jindřiška Kubíčková

Poděkování

Děkujeme za finanční podporu Veterán klubu Litomyšl a Sboru paní a dívek v Litomyšli, díky které jsme mohli zakoupit injekční lineární dávkovač a zdravotnický materiál nezbytný pro naši práci.

1.8.2020 jsme zahájili činnost domácího hospice BÍLÁ HOLUBICE v Dolním Újezdu. Více informací o nás zjistíte na našich internetových stránkách www.hospicholubice.cz.

 

Tým domácího hospice Bílá Holubice mobilní hospicová péče z.s.

< Zpět