Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Registrace účastníků na Vzpomínkovou jízdu 2020

Publikováno: 07.06.2020

Registrace na Vzpomínkovou jízdu na Elišku a Čeňka Junkovy 2020 je ukončena.

Vážení přátelé, příznivci manželů Junkových, motorismu i historie,

po pominutí mimořádné situace na celém světě bychom Vás opět rádi pozvali k nám do Litomyšle. Již počtvrté si připomeneme odkaz manželů Elišky a Čeňka Junkových. Letos jsme pro Vás naplánovali večerní jízdu městem, která proběhne v pátek.

Velmi očekávaný start registrace na letošní Vzpomínkovou jízdu je tu. Letos jsme připravili dva oddělené formuláře. Jedním se zaregistrujete na akci samotnou, druhým si zvolíte ubytování. Stejně jako v roce 2018 od Vás chceme fotografie Vašich krásných strojů, které zveřejníme ve společné listině. Myslete prosím na to, že budeme upřednostňovat historické stroje vyrobené do roku 1948. Přihláška Vás s mladším strojem nepustí. Pokud k nám chcete přivézt mladší stroj, napište nám raději co nejdříve.

Ubytování je zajištěné stejně jako posledně v nové budově Domova mládeže Střední zahradnické a technické školy, rovněž je zamluvené i ubytování v protorách zámeckých budov a náročnější účastníci si mohou zvolit bydlení i ve vybraných penzionech. Ti nejnáročnější si musí zajistit ubytování sami, můžete využít odkazů na doporučené ubytování

 

Přejeme úspěšné přihlášení.

 

Pořadatelé Vzpomínkové jízdy 2020

 


Registrace účastníků i rezervace ubytování jsou ukončeny.

 

Propozice

 

Letáček si můžete stáhnout v PDF zde.

 

Plakát si můžete stáhnout v PDF zde.

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Hrom do cesty!

 

< Zpět