Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Benefiční dobový ples

Publikováno: 07.02.2020

Veterán klub Litomyšl a Sbor paní a dívek srdečně zvou na sedmý Benefiční dobový ples, který se koná v sobotu 7. března v 19 hodin ve Smetanově domě.

K tanci tradičně zahrají orchestr Bigband ze ZUŠ Litomyšl s repertoárem nejen písní z divadla Semafor a nově kapela Drums&Guitars se svými rokenrolovými a rockovými písněmi z konce 60. až do počátku 90. let. V úvodu plesu hosty přivítá svým zpěvem Sbor paní a dívek. Večerní program bude zahájen předtančením, ve dvou vstupech dále uvidíte vystoupení žákyň taneční školy Scarlett z Litomyšle, nebude chybět ani půlnoční překvapení. Celým večerem vás budou provázet Karel Telecký a Vojtěch Toman. Těšit se můžete na bohatou tombolu, kde první cenou bude tradičně historický motocykl.

Sladké pohoštění opět připraví Sbor paní a dívek. Tradiční motoristickou výstavu a mnohé zajímavosti nachystají členové Veterán klub Litomyšl. Letos bude téma výstavy zaměřeno na šikovnost českých ručiček. Občerstvení Vám nabídne obsluha několika barů a o dobrou večeři se postará personál restaurace Karlov. Během programu bude možné udělat si na památku krásné foto v našem fotokoutku.

Budeme rádi, když stejně jako v předchozích ročnících našeho plesu oprášíte šatníky a dorazíte v dobových oděvech. Zakoupením vstupenky podpoříte dobrou věc. Výtěžek z tohoto plesu bude věnován organizaci Bílá Holubice hospicová péče z.s. na zakoupení přenosného lineárního dávkovače.

Neváhejte, pozvěte své přátele, přijďte se pobavit a přitom udělat něco dobrého pro své spoluobčany.


Registrace a prodej vstupenek bude možný přes webové stránky Veterán klubu Litomyšl www.veteranklublitomysl.cz, vyzvednutí tradičně u členů Veterán klubu a v Informačním centru v Litomyšli. Zbylé se budou prodávat na místě v den konání.


Za sbor Paní a dívek a Veterán klub Litomyšl Vás srdečně zvou


Jindřiška Kubíčková a Karel Frank

 

Plakát ke stažení je zde.

< Zpět