Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Výroční členská schůze 2019

Publikováno: 14.03.2019

Třetí únorovou neděli se sešli členové Veterán klubu Litomyšl v malém sále Smetanova domu v Litomyšli, kde se konala jako každý rok výroční členská schůze.

Rok utekl jako voda a členy Veterán klubu Litomyšl čekala jako každý rok pravidelná výroční členská schůze. Začátek byl naplánován na 14 hodinu, avšak z důvodu delších nedělních po obědních siest musel být začátek posunut o půl hodiny. :D Schůze byla vedena jako obvykle předsedou klubu Vojtěchem Vomočilem, který seznámil přítomné členy s uplynulými akcemi a akcemi které nás v roce 2019 čekají. Přítomní členové byli dále seznámeni s hospodařením
klubu a novinkami, které proběhly v oblasti klubového a krajského testování historických vozidel. Z lidského hlediska je potřeba vzpomenout na náhlé úmrtí našeho velice aktivního člena a skvělého člověka Milana Maruškina. Ze sportovního hlediska stojí určitě za zmínku účast posádky Stanislava Pavlišty a Patrika Lorenze na Rallye Křivonoska, dále pak účast Jiřího a Marie Flídrových na 1000 mil Československých a účast Honzy Kuře a jeho dnes již snoubenky na akci Brno - Soběšice. Z klubového hlediska si připomeňme spolupořádání u zahájení Lázeňské sezóny v Litomyšli a hlavně 3. ročník Vzpomínkové jízdy na Elišku a Čeňka Junkovy, který se uskutečnil ve dnech 10. - 12. 8. 2018. Za sebe si myslím, že se nám až na malé drobnosti vše vydařilo a všichni účastníci byli spokojeni, o čemž svědčí doposud nejvyšší počet registrovaných strojů. Jelikož Vzpomínkovou jízdu na Elišku a Čeňka Junkovy pořádáme jednou za dva roky, máme v letošním roce volněji a můžeme objíždět akce po celé České republice pořádané jinými veterán kluby.

Za VKL

Karel Frank

  • Veterán klub Litomyšl
  • Veterán klub Litomyšl
  • Veterán klub Litomyšl
  • Veterán klub Litomyšl
< Zpět