Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Pozvánka a informace k 5. plesu Akademie českého veteránismu

Publikováno: 06.11.2018

Od loňského roku putovní ples letos zamířil do východních Čech, do historického města Litomyšle.

Federace klubů historických vozidel České republiky společně s Veterán klubem Litomyšl Vás všechny zve na pátý ročník plesu Akademie českého veteránismu, který se bude konat 26. ledna 2019 od 19 hodin ve Smetanově domě v Litomyšli.

Celým večerem Vás bude provázet věhlasná kapela Lucky Band z Hradce Králové, bohatý program plesu bude doplňovat dvojice moderátorů Vojty a Karla známých z plesů pořádaných Veterán klubem Litomyšl. Profesionální taneční vystoupení zajistí Spolek elegantních dam z Brna. Důležitým bodem programu bude vyhlášení výsledků soutěže Poháru federace a samozřejmě vyhlásíme osobnost roku veteránismu ČR. Připravena je kvalitní tombola, kde jsou mezi hlavními cenami i historická vozidla. Protože rádi vídáme dobově oblečené páry či skupiny, vyhlásili jsme soutěž o nejelegantnější pár plesu. Do Smetanova domu se dobové oblečení totiž velmi hodí. Hosté si budou moci z plesu na památku odnést fotografie pořízené naší Fotobednou. Po celý večer bude možné se výborně najíst v restauraci Karlov, která je součástí Smetanova domu, bohaté občerstvení bude čekat hosty plesu i na stolech. V chodbách Smetanova domu bude probíhat prezentace akcí Veterán klubu Litomyšl a statická výstava fotografií ze života Elišky a Čeňka Junkových.

Rezervace a nákup vstupenek bude možný přes rezervační systém na webu Veterán klubu Litomyšl. Domluvte se proto s přáteli a vyberte si místa společně u stolů Velkého i Malého sálu. Velký sál je v centru dění u pódia, taneční parket je uprostřed. Malý sál je vhodný pro diskutující či žíznivé hosty, neb v jeho těsné blízkosti se nachází výkonný bar. Pro hosty, kteří neposedí, jsou vhodné lístky na galerii, které nejsou místenkové, ale odpočinek nabídnou na sedačkách na balkonech či přilehlých chodbách. Cena vstupenek je 300,-Kč.

Pro hosty plesu zajistil organizační tým zvýhodněné ubytování v místních ubytovacích zařízení v blízkosti Smetanova domu. Na seznamu doporučených hotelů a penzionů najdete deset vybraných, kde jsou sjednány zvýhodněné cenové podmínky. Doporučujeme všem včas si provézt rezervaci ubytování, protože ubytovací kapacity nemáme blokované. V případě nedostatku ubytovacích kapacit máme záložní plán v podobě levného ubytování v Domově mládeže.

Těšíme se na Vaši hojnou účast i na shledání s našimi přáteli z veteránského dění i mimo sezónu!

S pozdravem
pořadatelský tým

VKL a FKHV

< Zpět