Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Otevření lázeňské sezóny

Publikováno: 17.04.2018

Otevření lázeňské sezóny 2018 proběhne 28. dubna v Litomyšli. S tím je spojena i výstava Historických vozidel a tradiční divácká soutěž elegance O pohár starosty města Litomyšle.

Veterán klub Litomyšl zve všechny majitele historických vozidel na tradiční jarní výstavu do Litomyšle. Divácká soutěž elegance historických vozidel se týká již tradičně těch vozidel, jejichž rok výroby je do 1950 včetně. Mladší vozidla se budou moci plně zúčastnit výstavy vozidel a spanilé jízdy s ostatními. Nově je i kategorie nejstarší vozidlo. Registrace všech vozidel bude probíhat pouze na místě ve stánku našeho klubu na Šantově náměstí - příjezd směrem ze Šmilovského ulice (viz. mapka), kde budou vozidla dále nasměrována našimi členy. Po zaparkování vozu nechť se každý řidič dostaví k registračnímu stánku, kde si ho děvčata zapíší a předají mu stravenky a další dokumenty. Čas příjezdu je možný od 8 hodin, nejpozději však do 10 hodin.

 

Propozice k výstavě historických vozidel jsou zde.

 

Diváci mohou hlasovat formou anketních hlasovacích lístků, kam napíší pořadové číslo automobilu a motocyklu, který se jim nejvíce líbí. Anketní lístky jsou k dispozici na našem registračním stánku nebo níže na odkaze. Vyplněné lístky prosíme vracejte do 14:30 hod zpět do našeho stánku.

Anketní lístek je zde.

 

Děkujeme za Váš zájem o naši výstavu HV se soutěží elegance.

 

Veterán klub Litomyšl.

< Zpět