Veterán klub Litomyšl
CZ EN
Veterán klub Litomyšl, z.s.
Vodní valy 1189
Litomyšl 570 01

IČO: 01390317
E-mail: veteranklublitomysl@email.cz

Benefiční dobový ples 2018

Publikováno: 18.01.2018

Veterán klub Litomyšl a Sbor paní a dívek srdečně zvou na šestý Benefiční dobový ples, který se koná v pátek 9. března v 19 hodin ve Smetanově domě.

K tanci tradičně zahrají orchestr Bigband ze ZUŠ Litomyšl a kapela Reflex. V úvodu plesu přivítá svým zpěvem hosty Sbor paní a dívek, program zahájí vystoupení skupiny Marching Gang, ve dvou vstupech uvidíte vystoupení flamencového tanečního souboru El Grupo Andaluz z Brna, nebude chybět ani půlnoční překvapení. Celým večerem Vás bude provázet Karel Telecký. Těšit se můžete na bohatou tombolu, kde první cenou bude tradičně historický motocykl.
Výzdobu sálu i sladké pohoštění opět připraví Sbor paní a dívek. Cyklistickou výstavu a mnohé zajímavosti nachystá Veterán klub. Občerstvení Vám nabídne obsluha několika barů a o dobrou večeři se postará personál restaurace Karlov.
Budeme rádi, když stejně jako v loni oprášíte šatníky a dorazíte v dobových oděvech. Zakoupením vstupenky za 200,- Kč do Velkého sálu, 160,- Kč do Malého sálu a 140,- na galerii podpoříte dobrou věc. Výtěžek z tohoto plesu bude věnován Speciální škole v Litomyšli na nákup světelných stimulačních pomůcek pro žáky s kombinovaným postižením.
Neváhejte, pozvěte své přátele, přijďte se pobavit a přitom udělat něco dobrého pro své spoluobčany.
Vstupenky budou v prodeji v IC Litomyšl, zbylé potom na místě v den konání. Rezervace bude probíhat na internetových stránkách Veterán klubu Litomyšl: www.veteranklublitomysl.cz

Za sbor Paní a dívek a Veterán klub Litomyšl Vás srdečně zvou
Jindřiška Kubíčková a Vojtěch Vomočil
 

< Zpět